Natuurrijke rondreizen door Schotland

Nosun.nl is een aanbieder van avontuurlijke groepsreizen naar uiteenlopende bestemmingen. Een van die bestemmingen is het natuurrijke Schotland. Kies een van de twee aangeboden reizen en trek dit jaar nog met een ervaren reisleider door het prachtige Schotse landschap.

1. Wandelvakantie West Highland Way

Tijdens deze wandelvakantie trek je door de natuurrijke Schotse hooglanden. De wandelingen voeren je langs diverse beroemde Schotse bergen. Denk hierbij aan Rannoch Moor en Loch Lomond. Tevens geniet je tijdens de reis van lokale gerechten en dranken, zoals haggis en Schotse whiskey.

De eerstvolgende vertrekdatum is 27 juni 2015. Andere vertrekmogelijkheden zijn 10 juli 2015 en 22 augustus 2015. Deze rondreis duurt 11 dagen. De prijzen lopen uiteen van minimaal € 899 tot maximaal € 949.

2. 14 daagse rondreis door Schotland

Tijdens deze reis maak je volop kennis met de rijke Schotse cultuur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de traditionele doedelzakken en het mysterieuze meer van Loch Ness. Ook de mooie hoogvlaktes van Schotland komen aan bod. Zo beklim je tijdens de reis bijvoorbeeld de 1344 meter hoge Ben Nevis. Stadsliefhebbers komen ook aan hun trekken tijdens een bezoek aan het sfeervolle Edinburgh. Deze reis biedt dus een mooie mix van natuur, cultuur en avontuur.

De eerste volgende rondreis start op 11 juli 2015. Andere opties zijn 18, 23 en 30 juli 2015. De totale boekingsprijs voor deze reis is € 1079.

Een reis boeken

Beide reizen zijn eenvoudig en snel te boeken via Nosun.nl. Bekijk alle details en voorwaarden op de website en boek vandaag nog jouw favoriete Schotse avontuur.

Submit comment

Allowed HTML tags: <a href="http://google.com">google</a> <strong>bold</strong> <em>emphasized</em> <code>code</code> <blockquote>
quote
</blockquote>