Gepost op

Winter is coming met deze Woolrich W’s Bow Bridge jas!

Woolrich jas

Ik heb een mooie winterjas van Woolrich gekocht bij Pauw.com en ik ben hier erg tevreden over. Mijn vorige jas was na een aantal jaar dragen namelijk wel aan vervanging toe! Ik koop niet vaak kleding, maar datgene wat ik koop, moet wel van goede kwaliteit zijn. Woolrich voldoet wat dat betreft wel aan mijn eisen, want mijn nieuwe jas is niet alleen heerlijk warm, maar is ook netjes afgewerkt en van mooie stoffen gemaakt.

Discover My City: New York with James Goldcrown - WOOLRICH

Ik heb na lang nadenken voor de W’s Bow Bridge gekozen. Ik zat eerst nog te twijfelen tussen deze kleur, donkerblauw en zwart, maar uiteindelijk ben ik toch voor donkergroen gegaan. De reden is dat ik groen net wat specialer vind dan de standaardkleuren zwart en donkerblauw voor een winterjas. Tegelijkertijd is groen toch neutraal genoeg om overal bij aan te trekken. De kleur staat bijvoorbeeld ook prachtig bij bruin en aangezien ik veel bruine laarzen in de winter draag, is dit wel zo fijn. Het design van de jas is trouwens erg tijdloos, dus ik denk dat ik er niet snel op uitgekeken raak. Dat is maar goed ook, want volgens mij gaat deze jas nog heel wat jaren mee!

Ondanks dat de winterjas erg warm is, zie je er niet als een “propje” uit tijdens het dragen. Het model van de W’s Bow Bridge is dus erg flatterend voor je lichaam en je taille wordt goed benadrukt. Daarnaast is de jas echt heel warm door de speciale teflon-laag en bontkraagje. Ook komt de jas tot aan je knieën en sluit hij met zowel een rits als drukknopen, zodat je geen last van de koude wind krijgt. De handige diagonale zakken aan de voorkant zijn ook erg handig voor het opbergen van kleine benodigdheden, maar als het erg fris is en ik mijn handschoenen niet bij me heb, doe ik er graag mijn handen in.

De jas is met vrijwel al mijn kleding, schoenen en tassen te combineren en ik kan hem zowel casual als chique dragen. De capuchon en bontkraagje zijn beide afneembaar, het is dus maar net wat je fijn vindt! Zonder kraag is de jas een stuk sportiever en als ik die dag bijvoorbeeld sneakers aanheb, dan vind ik dat leuk staan. Als ik mijn hoge laarzen met hak aanheb, dan staat de bontkraag juist erg elegant. Ik kan deze mooie Woolrich daarom echt aanraden aan iedereen die een warme, tijdloze winterjas zoekt van goede kwaliteit!