Gepost op

Dé pakken van PAUW

Er tot in de puntjes verzorgd uitzien kan je een heleboel zelfvertrouwen geven. Een mooi pak en bijpassende accessoires en schoenen zijn daarvoor uitermate geschikt. Of je nu werkt in een pak of ze graag draagt in je vrije tijd of bij gelegenheden: je kunt voor alle gelegenheden bij Pauw terecht. Niet alleen voor alle gelegenheden maar ook voor allerlei stijlen kun je bij deze shop terecht.

Pauw

Pauw.com is een winkel met geschiedenis, vlak na de tweede wereldoorlog opende het echtpaar Pauw de eerste winkel in Amsterdam. Eerst is het een damesmode zaak maar vanaf de jaren 80 richtte Pauw haar pijlen ook op de herenmode. Zo geschiedde: inmiddels heeft Pauw 28 winkels waarvan 3 gericht op herenmode.

Maatwerk pakken

Pauw verkoopt alleen merken van producenten waar ze echt achterstaan. Daarnaast werken ze samen met ware ambachtslieden. Pauw mode biedt dan ook de mogelijkheid tot het opnemen van maatwerk en ze maken dan op bestelling kleding. Zo kun je dus een perfect pak verwachten.

Assortiment pakken

Naast maatwerk kun je in de online shop op Pauw.com ook de mooiste items ‘kant en klaar’ kopen. De online winkel is gevuld met kleding, accessoires en schoenen. Alles dus om een look helemaal compleet te kunnen maken. Denk aan mode van Brioni, Finamore, Kiton en Zanone: allemaal verfijnde merken. Naast een compleet pak kan je hier dus ook terecht voor losse dassen, jasjes, knitwear, polo’s, riemen, broeken, tassen, shawls en meer.

Pasvorm

Een terugkomend punt bij de merken die Pauw verkoopt is de pasvorm. De kledingstukken zijn allemaal tot in de puntjes uitgewerkt en hebben perfecte pasvormen die passen bij het product. De merken staan erom bekend de beste materialen te gebruiken wat de pasvorm en het draagcomfort natuurlijk alleen maar verder bevorderd. De pakken zijn er zoals al eerder genoemd in alle soorten en maten, waardoor er altijd wel iets voor je tussen zit.

Service

Service heeft Pauw hoog in het vaandel en dat merk je bij het aanschaffen van een pak. Je kunt bijvoorbeeld een privéafspraak boeken om jezelf een perfect pak aan te laten meten. Ook als je geen afspraak maakt, wordt je natuurlijk vakkundig geholpen. Ben je je bewust van je smaak, je maten en je favoriete merk? Dan bestel je heel gemakkelijk online. De items worden dan vanuit een winkel verstuurd naar de webshop van Pauw.com en daar ingepakt als prachtige cadeaus. Vervolgens kun je het pak binnen 3-5 werkdagen aan je voordeur verwachten. Dat maakt kopen van een prachtig pak nog gemakkelijker.