Gepost op

Jacob Cohën jeans voor een casual en formele outfit

Jacob Cohen Jeans

Jacob Cohën spijkerbroeken zijn populair in boetieks van Parijs tot Milaan en van Marbella tot Saint-Tropez. De broeken voor heren, dames en kinderen worden voor een veeleisende clientèle gemaakt in de Italiaanse regio Veneto en op het eiland Sicilië. Hoogwaardig katoen en de beste materialen vormen de basis en de toevoeging van elastaan zorgt voor een geweldig comfort. Dit Italiaanse designermerk past zo min mogelijk het gebruik van chemicaliën toe. Door de keuze voor natuurlijke kleurstoffen worden het milieu en het welzijn van de klant zo veel mogelijk gerespecteerd.

Accent Clothing Reveal Limited Edition 9CT Gold Plated Jacob Cohen Jeans

Internationaal kledingmerk met een Italiaanse origine

Eind jaren tachtig van de vorige eeuw richtte Tato Bardelle het kledinglabel Jacob Cohën op, dat elegante en stoere herendenimbroeken in het duurdere segment als basis had. Vervolgens maakt zijn zoon Nicola het merk groot en zorgde ervoor dat de spijkerbroeken in Europa, Amerika, het Midden-Oosten en Japan in de modewinkels met topmerken kwamen te liggen. Ook werden er lijnen voor dames en kinderen geïntroduceerd. Het kledinglabel combineert tijdens het productieproces traditie en moderne technieken en laat de broeken met veel zorg met de hand bewerken.

Wat de broeken voor dames en heren bijzonder maakt is het Italiaanse vakmanschap waarmee ze zijn gemaakt. Hierdoor hebben de kledingstukken een goede pasvorm en zijn ze geschikt voor diverse gelegenheden. Zo kan de skinny jeans door heren heel goed met een colbert gecombineerd worden. De fijne stoffen en het gebruik van subtiele details zorgen altijd voor een fraaie look, zowel in je vrije tijd als tijdens je werk. Dankzij het exclusieve kleermakerswerk en de de doordachte belijning kleden de broeken slank af en geven ze een goed gevoel als je in de spiegel kijkt.

Geniet van comfort en uitstraling

Een hoog draagcomfort vormt het uitgangspunt voor de damesjeans en herenjeans. De zachte stoffen dragen heerlijk door de toevoeging van stretch en naarmate je een broek langer draagt ontstaat een prachtige vintage-uitstraling. Door de grote keuze in modellen is jouw favoriete pasvorm bovendien altijd te vinden in de collecties. Als je de broeken beter bekijkt, zijn altijd mooie details zichtbaar, zoals verzilverde knopen of stikwerk in een bijzondere kleur.

Bij vergelijkbare jeansmerken is het gebruik van agressieve chemische stoffen gebruikelijk. Dit is bij Jacob Cohën niet het geval, aangezien het kleurproces juist plaatsvindt met natuurlijke verf. Veel jeans zijn gemaakt van de Japanse denim Kurabo en gewassen met Griekse puimsteen.

De basis voor een elegante outfit

De denimbroeken van Jacob Cohën zijn tijdloos en gaan lang mee. Hierdoor heb je van deze duurzame kledingstukken lang plezier en combineer je ze steeds weer in nieuwe outfits. Pauw.com heeft voor heren mooie jeansmodellen als J622, maar ook comfortabele chino’s van wol en katoen. Jocelyn en Kimberly zijn populaire slim fit en skinny denimmodellen voor dames, die met oog voor detail worden vervaardigd.

Ben je betrokken bij het welzijn van de aarde en stel je prijs op aandacht voor een milieuvriendelijker productieproces? Pauw heeft alle stijlen van Jacob Cohën voor dames en heren. De jeans en nette broeken zijn uitgevoerd in diverse kleuren en maten, zodat je snel een exemplaar van dit exclusieve merk vindt dat perfect bij je past!