Gepost op

Joggers van GW

Joggers Gorilla Wear

Ben je op zoek naar een broek die lekker strak en stevig om je benen zit, niet storend aanvoelt en je nog steeds de mogelijkheid geeft zeer flexibel te bewegen? Dan is de Gorilla Wear Jogger misschien wel wat voor jou. Joggers van Gorilla wear zijn dusdanig ontworpen dat ze straktrekken om je benen en niet losjes komen te zitten, maar ook niet storend een knijpend gevoel in je benen geven. Daarnaast hebben de joggers van Gorilla wear ook een zeer fitte uitstraling. Gorilla Wear joggers zijn er in diverse soorten en maten.

Specificaties Gorilla Wear Joggers

Zoals gezegd zijn de Joggers van Gorilla wear dusdanig ontworpen dat ze perfect om je benen heen komen te zitten waardoor je maximaal flexibel kunt bewegen, maar de broek ook nog eens lekker zit en niet storend is. Dit wordt mogelijk gemaakt door het polyester materiaal waar de Gorilla Wear Joggers van gemaakt worden. Polyesters bestaat uit etterbindingen wat er in dit geval toe leidt dat de broek automatisch tot aan de benen van de persoon die de broek trekt straktrekt, maar niet nog verder probeert strak te trekken. Gorilla wear joggers zijn er in diverse, namelijk in het blauw, groen, grijs, wit en in het zwart. Ook heb je de mogelijkheid meteen een setje te kiezen waarbij in dezelfde kleur van hetzelfde materiaal dus ook nog een vest zit.

Dagelijks gebruik

De joggers van Gorilla wear kunnen dagelijks tijdens diverse activiteiten gedragen worden. In eerste instantie werden Gorilla Wear Joggers vooral gedragen in Amerika gedurende diverse sportactiviteiten, waarbij de joggers ook daadwerkelijk als een erg fijne en goede optie worden ervaren. Zo kunnen de joggers bijvoorbeeld gedragen worden tijdens een voetbaltraining of gedurende het fitnessen. De broek gaat bij elke beweging die gemaakt wordt zeer flexibel mee met het lichaam en is absoluut geen belemmering. Ook tijdens het kickboksen zijn de Gorilla Wear Joggers een goede optie. Bij bijvoorbeeld het geven van een hoge trap gaat de jogger op de meest flexibel mogelijke manier mee met de beweging. Naast gebruik tijdens allerlei verschillende sporten kunnen Gorilla Wear Joggers ook in het dagelijks leven gedragen worden. De joggers geven een strakke, maar tegelijkertijd zeer nette en fitte uitstraling. Over het algemeen geeft niet iedere jogger ten alle tijden bij dagelijks gebruik een even nette uitstraling, maar de Gorilla Wear Joggers zijn erg nette joggers.

Diverse maten

De joggers van Gorilla wear zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten. Omdat de broek gemakkelijk strak trekt en zich aan je aanpast kan het best zijn dat een maatje groter of kleiner je ook gewoon past, maar rekening houdend met de lengte van de broek en bijvoorbeeld met het nog eventueel groeien van de benen is het handig om de juiste maantuit te kiezen. Bij de Gorilla Wear Joggers is de kleinste maat S. Vervolgens komt maar M, gevolgd door maat L. Daarna komen de maten XL, 2XL, 3XL, 4XL en 5XL. Dit betekend dus dat de joggers in veel verschillende maten verkrijgbaar en beschikbaar zijn en dus voor een ieder geschikt zijn. Overigens heb je tijdens een aankoop ook de mogelijkheid een schema te openen waarmee je ongeveer je eigen maat kan bepalen indien je hier onzeker over bent. Zo zie je de lengte en de taille in centimeters en inches en heb je de mogelijkheid daar vanuit te bepalen welke maat je zou hebben.

Gorilla Wear service

Bij Gorilla Wear krijg je bij aankoop van de Gorilla Wear Joggers ook nog eens een uitstekende service. Zo is bij een bestelling van boven de 99 euro de verzending van het artikel volledig gratis. Ook heb je als klant de mogelijkheid je joggers binnen 14 dagen terug te sturen. Verder doet gorillawear.com zijn uiterste best je joggers zo snel mogelijk bij jou te krijgen. De artikelen worden dan ook binnen 24 uur naar je opgestuurd.