Gepost op

Bedrijfsuitje voor een onvergetelijke ervaring

Origineel bedrijfsuitje

Op zoek naar een leuk, lekker en origineel bedrijfsuitje? Kies voor een wildarrangement op de Veluwe! Wildproeverij.nl biedt een geweldige happening voor iedereen van jong tot oud. Deze belevenis is er eentje die niemand meer vergeet. Deze manier van eten is uniek en voor de meeste mensen een compleet nieuwe ervaring. Wild eten dat vers geschoten op de Veluwe, dit is pas echt uniek en lekker! Dit is mogelijk op verschillende locaties, bijvoorbeeld Apeldoorn, Ermelo of Epe. Tijdens een wildproeverij wordt het meest lekkere eten bereid, om vervolgens te genieten van heerlijke gerechten met wild vlees. Een wildarrangement kost tussen de 99 en 225 euro per persoon. Het is eventueel ook mogelijk om hier van te genieten met een persoonlijke selectie gasten.

Proef het verschil zelf! Nederland is maar een klein land, maar wel een heel mooi land. Nederlanders hebben de afgelopen decennia geïnvesteerd in natuurrijke bossen, flora en fauna. In de Nederlandse bossen lopen daarom een hoop wilde dieren rond, zoals op de Veluwe. Wat veel mensen niet weten, deze dieren smaken veel lekkerder! We kennen allemaal de smaak wel van het vlees uit de supermarkt, totaal niet te vergelijken met deze dieren uit het wild. Deze dieren hebben een leven gehad in de vrije natuur en eten alleen natuurlijk voedsel. Wie een wild geschoten dier eet, proeft het verschil. Dit smaakt niet alleen veel beter maar is ook gezond.

Leuk dagje of avondje uit? Wildproeverij.nl biedt iedereen de mogelijk om exclusief te genieten op de Veluwe. Dit uitje is niet alleen heel erg leuk maar ook leerzaam en vooral lekker. Iedereen leert het nodige over de natuur, eten en de manier hoe dit het beste te bereiden. Krijg allerlei handige tips over hoe een vleesmaaltijd optimaal kan worden bereid. Krijg de meest handige tips van ervaren koks, deze weten pas wat lekker eten is. Iedereen kan deze handige tips in het dagelijkse leven toepassen. Iedereen die houdt van het bourgondische leven kan dit waarderen. Lees ook gerust de reviews van andere gasten. Wildproeverij wordt niet voor niks zeer hoog gewaardeerd! Niemand heeft aan het eind van het arrangement het gevoel dat ie iets tekort is gekomen…

Geschikt voor iedereen, behalve vegetariërs! Iedereen kan genieten van zo’n stuk lekker wild vlees. Wilde dieren hebben een goed leven gehad, dit is er zeker aan te proeven! Dit vlees is echt vers en wordt niet bewerkt met allerlei toegevoegde stoffen. De ervaring van vers vlees eten, geschoten in de Veluwe, dit is echt bijzonder! De smaak is authentiek, de slager komt nog niet eens in de buurt. Deze dieren hebben in alle vrijheid rondgelopen, en hebben genoten van echt biologisch voedsel. De smaak van dit vlees is niet met een pen te beschrijven. De Nederlandse Staat heeft besloten dat veel wilde dieren moeten worden afgeschoten. Het eten van deze dieren hoeft dus zeker geen schuldgevoel op te leveren. De ervaring van wild vlees eten, dit moet iedereen echt zelf ervaren!

Wie houdt er nou niet van lekker eten? Dit arrangement kan volledig naar eigen wens plaatsvinden. Het aanbod van wildarrangement veranderd heel het jaar door. Een belevingsprogramma met alle ins en outs van bos tot bord, masterclass of totale workshop voor de liefhebbers. Het aanbod van arrangementen biedt iets leuks en lekkers voor iedereen. Het is eventueel ook mogelijk om te overnachten in nabij gelegen hotel. Dit arrangement is het geld zeker waard en zal nog lang over nagepraat worden. Iedereen kan genieten van lekker eten, drinken en de natuur. Het bourgondische leven op de Veluwe komt hier pas echt aan zijn recht. Ontdek zelf wat voor leuke en lekkere wildproeverijen er op de agenda staan. Alvast veel (eet)plezier en genot gewenst!