Gepost op

Shawls van Pauw.com: voor echte eye-catchers

Shawls

Van comfortabele gebreide sjalen tot trendy en vooral bedoeld ter accessoire, bij Pauw.com vind je de mooiste shawls voor jouw outfit. De shawls worden gemaakt van de grootste kwaliteit stof zoals cashmere en zijde. De prijzen varieren van 100 tot 1000 euro voor een uniek exemplaar waar je jaren van kunt genieten. Online vind je de grote merken vertegenwoordigd zoals ‘Brunello Cucinelli’ en ‘Faliero Sarti’ waardoor je ruime keus hebt in aanbod. Ben jij op zoek naar een echte eye-catcher voor jouw outfit dan maakt een shawl van Pauw dit helemaal waar voor jou.

In de winter heb je uiteraard meer aan een warme shawl, zoals de ‘Andrea’ lijn en de ‘Pauw’ lijn. Zo weet je zeker dat je jezelf goed beschermt tegen kou wat vat kan krijgen op je gezondheid. Een mooie shawl van Pauw.com heeft niet alleen een functie, het zijn ook pracht examplaren om in je kast te hebben. De mooiste motiefjes, stoffen en afwerkingen vind je op de website en je kunt online shoppen waardoor je niet in de kou erop uit hoeft. Geniet van kwaliteit en exclusiviteit, gewaarborgd door het vertegenwoordigen van grote, exclusieve merken.

In de lente/zomer collectie vind je veel luchtige stoffen met vrolijke prints in allerlei kleuren. Onder andere de ‘Pierre-Louis’ en de ‘Odeeh’ collectie zijn hierin goed vertegenwoordigd. Deze shawls zijn de perfecte accessoire bij een mooie blouse of jurk. Door de hoge kwaliteit van de materialen kun je jaren vooruit. Combineer de shawls ook eens met de andere prachtige producten van Pauw.com, eveneens van uitstekende kwaliteit. In de ‘Sale’ vind je verschillende mooie stukken in de uitverkoop, en de nieuwste collectie vind je ook online. Op de website vind je kleding, schoenen en accessoires van de mooiste merken. In de winkels vind je een unieke winkel ervaring waar de collectie zorgvuldig is geselecteerd en enkel de mooiste, meest luxe stukken door de keuring komen.

Voor mannen zijn er drie Pauw Mannen winkels in Amsterdam, voor vrouwen zijn er door het hele land Pauw winkels gevestigd. Online kunnen zowel mannen als vrouwen hun hart ophalen aan prachtige, luxueuze items. Ook kun je een afspraak maken voor het zogeheten ‘Private Shopping’ waarbij u geniet van ultieme privacy en een exclusieve ervaring in een van onze winkels naar keuze. Dit is een veilige optie i.v.m. privacy overwegingen.

Pauw.com richt zich op exclusieve items in hun collectie. Het eigen merk Pauw bestaat sinds 1980 en is sindsdien uitgebreid met een groot aanbod aan exclusieve merken. Pauw heeft meermaals een bekend persoon mogen kleden. Onder andere Michelle Obama en leden van het Nederlandse koningshuis brachten een bezoek aan Pauw. Ook verzorgde Pauw in 2002 voor het huwelijk van Prins Willem-Alexander en Prinses Maxima de kleding van de bruidsmeisjes. Een primeur!

Binnen de Benelux worden online bestellingen gratis verzonden en geretourneerd. Bezoek de website www.pauw.com en laat je inspireren door de mooiste collecties. Heb je vragen? Stel ze gerust via whatsapp of bekijk onze veelgestelde vragen op de website.