Gepost op

Review mondhygiënist Kleinsman.de

Kleinsman.de/nl is hét centrum voor de behandeling van je gebit en tanden, juist door de professionele aanpak die er gehanteerd wordt en de prachtige resultaten die er bereid worden. Een mondhygiënist van het Kleinsman Dental Center draagt professionaliteit, vriendelijkheid en doelgericht werken hoog in het vaandel bij elke behandeling. Wat doet een mondhygiënist van het Kleinsman Dental Center nu precies?

Wat is een mondhygiënist?

Een mondhygiënist zorgt voor de preventie van mondproblemen om het bederf van tanden en allerhande problemen met het tandvlees te voorkomen én tegen te gaan. Een mondhygiënist is in dienst van een tandarts of werkt zelfstandig in een privépraktijk. Een dergelijke specialist is dé persoon om beroep op te doen als je tandproblemen hebt die de gezondheid van je mond bedreigen, zoals cariës en tandvleesaandoeningen.

De verschillende taken van een mondhygiënist

Een mondhygiënist van Kleinsman.de/nl beschikt over alle nodige kennis en ervaring om elke probleem snel op te lossen. Een mondhygiënist:

– brengt tand- en mondproblemen in kaart
– geeft advies over het ontstaan van gaatjes, tandvleesproblemen en de rol van voeding hierbij
– verwijdert tandplak, tandaanslag en tandsteen
– brengt fluoride aan
– polijst tandvullingen
– behandelt nieuwe gaatjes
– maakt röntgenfoto’s
– maakt gebitsafdrukken

Een mondhygiënist bij Kleinsman.de/nl maakt deel uit van een zogenaamd professioneel tandheelkundig team dat de gezondheid van je gebit herstelt of behoudt door middel van de allerbeste behandelingen. Een mondhygiënist is net als elke andere professional van het verzorgingsteam verantwoordelijk voor de gezondheid en de uitstraling van je gebit!