Noorwegen; het land van natuurschoon

Noorwegen is het land van de duizend meren, de fjorden, de rust en het mysterieuze Noorderlicht. Er is geen enkel Europees land waar de natuur zo ongerept en ongestoord zijn gang kan gaan als in Noorwegen. Je kunt er eindeloos dwalen zonder een ander mens tegen te komen. Wel loop je kans op ontmoetingen met vele wilde dieren, zoals elanden en rendieren. Mensen die Noorwegen hebben bezocht, vertellen vaak zich helemaal ontspannen en weer opgeladen te voelen. Het vertoeven in die imposante natuur plaatst alledaagse zaken geweldig in perspectief.

Rondreis

Om in korte tijd zoveel mogelijk van het land te zien is een rondreis heel geschikt. Je hoeft dan immers zelf niet meer uit te zoeken welke plekken het bezoeken waard zijn en je hoeft zelf geen activiteiten te verzinnen. De begeleider van je rondreis weet waar de mooiste fjorden en de indrukwekkendste watervallen zijn. Nosun.nl is een aanbieder van rondreizen door Noorwegen die door Zoover het best beoordeeld is. 95% van de deelnemers aan een groepsreis via nosun.nl boekt alleen. Je zit dus niet tussen de stelletjes en leert snel mensen kennen met dezelfde interesses. Op die manier kun je samen genieten van de natuur en de vele sportieve activiteiten zoals raften en klimmen. ’s Avonds rond het kampvuur kun je de dag doorspreken met je medereisgenoten, zodat je samen mooie herinneringen maakt. Uiteraard is er ook altijd de mogelijkheid om te even terug te trekken als je daar behoefte aan hebt.

Submit comment

Allowed HTML tags: <a href="http://google.com">google</a> <strong>bold</strong> <em>emphasized</em> <code>code</code> <blockquote>
quote
</blockquote>