Een groepsreis naar Italië maakt u met nosun.nl

Wilt u een rondreis door Italië maken en tegelijkertijd graag nieuwe mensen ontmoeten? Dan is een groepsreis door Italië iets voor u. Italië is een land bij uitstek om in een gezelschap te verkennen. Bij de rondreizen van nosun.nl kunt u Italië ontdekken tijdens een groepsreis en heeft u toch genoeg gelegenheid om Italië zelf te verkennen. Het milde klimaat, de mooie taal, de rijke cultuur en het heerlijke eten: alles maakt u zelf mee tijdens een rondreis onder leiding van een van de vriendelijke reisleiders.

Italië ontdekken in groepsverband
De rondreizen van nosun.nl laten u kennis maken met de belangrijkste bezienswaardigheden van het mooie Mediterraanse Italië. Maar ook geven ze u individuele vrijheid voor een ontspannen vakantie in het zonnige land. U ontdekt de natuurlijke pracht, rijke historie en cultuur van Italië in het gezelschap van andere Nederlanders en onder leiding van een Nederlandstalige gids. Deze vertelt u van alles over de streken die u aandoet, met leuke wetenswaardigheden en interessante feiten.

Alles is geregeld
Bij een rondreis door Italië is alles van te voren door nosun.nl geregeld, waardoor u nergens meer aan hoeft te denken behalve aan elkaar en aan uw bagage. Het vervoer, het verblijf, de Nederlandstalige reisleider en de route langs de mooiste excursies en bezienswaardigheden. In de tijd dat u op eigen gelegenheid reist, kunt u daarnaast extra excursies naar uw keuze maken. Hierdoor heeft u de zekerheid van een groepsreis en de vrijheid van een zelf geplande vakantie.

Submit comment

Allowed HTML tags: <a href="http://google.com">google</a> <strong>bold</strong> <em>emphasized</em> <code>code</code> <blockquote>
quote
</blockquote>