De unieke groepsreizen van noSun

Als je alleen bent – dus zonder partner of kinderen – maar je houdt er wel van om op reis te gaan, dan is een groepsreis echt iets voor jou. Want zeg nu zelf: alleen is maar alleen en wie weet ontstaan er wel leuke vriendschappen. De kleine groepsreizen van noSun.nl zijn de ideale reizen voor een gezellige, maar actieve vakantie binnen Europa. Reis naar bijzondere bestemmingen en geniet van het altijd leuke gezelschap.

Met een gids
Bijzondere bestemmingen zoals Schotland, Ierland, Zweden en Italië bezoek je met een gids die deze plekken kent als zijn of haar broekzak. Maak je klaar voor een gezellige actieve vakantie. Ga wildkamperen in een bos in Zweden, wandel door het ruige landschap van Schotland of ga op wintersport… in Lapland. De ervaren reisleiders zorgen ervoor dat alles op rolletjes verloopt.

Kleine groepen
Vaak zijn groepsreizen grote ondernemingen waarbij busladingen vol een rondreis maken door een stad of gebied. Met een zeer onpersoonlijke vakantie tot gevolg waarbij je jezelf weleens geïsoleerd kunt voelen. noSun.nl pakt dit helemaal anders aan en biedt juist zeer persoonlijke groepsreizen voor kleine groepen aan. Met minimaal zes en maximaal zestien deelnemers krijgt iedereen de volle aandacht, waardoor je extra van je actieve vakantie zal kunnen genieten. Naast zeer actieve vakanties biedt noSun ook wellness en strandvakanties aan voor kleine groepen.

Geprezen reisorganisatie
Dankzij de persoonlijke aanpak en het unieke aanbod in reisbestemmingen is noSun meerdere keren door de leden van Zoover uitgeroepen tot de beste actieve aanbieder van vakanties.

Submit comment

Allowed HTML tags: <a href="http://google.com">google</a> <strong>bold</strong> <em>emphasized</em> <code>code</code> <blockquote>
quote
</blockquote>